2011. július 28., csütörtök

Fazekas Károly: The Hungarian labour market - Jelenlegi ára: 3 280 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! The Hungarian labour marketA könyv listaára: 4001 Ft. Leírás:
A magyar munkapiac helyzetét bemutató évkönyvsorozat 2010-es kötete az eddigiekhez hasonlóan az általános folyamatok és a recens változások áttekintése mellett részterületek intenzív, statisztikai adatokon és elméleti kutatásokon alapuló elemzéseit adja közre. A bevezető tanulmány a munkapiacon 2008 nyara és 2009 nyara között bekövetkezett eseményeket tárgyalja, különös tekintettel a kibontakozó nemzetközi gazdasági válság folyamatosan erősödő hatására. Az In Focus rovat a munkapiaci diszkrimináció és szegregáció jelenségeit elemzi. Az itt olvasható tanulmányok a problémakör elemzésének módszertani nehézségeit szem előtt tartva számolnak be új empirikus elemzések eredményeiről és a legújabb vizsgálati módszerekről. Az egyes írások többek között az egyenlő bánásmód törvényi eszközeinek érvényesülését, a roma foglalkoztatás helyzetét, az iskolai szegregáció és a bérekben tetten érhető nemi megkülönböztetés kérdését tárgyalják. A munkapiac jogszabályi és intézményi környezetének változásait ismertető rész középpontjában - érthető módon - a válságkezelő politika nemzetközi és hazai eszközrendszere áll. A tömör és közérthető stílusban megfogalmazott beszámolókat tartalmazó, grafikonokkal, táblázatokkal és ábrákkal kiegészített kötet utolsó részében található statisztikai adatok - a kiadvány hagyományait követve - részletes információt adnak a rendszerváltozás óta eltelt időszak alapvető gazdasági folyamatairól. Az angol nyelvű kiadvány a téma iránt érdeklődő szakemberek precíz és naprakész tájékoztatását szolgálja. ISBN: 978-963-9914-58-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 280 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 22:53
. Fazekas Károly: The Hungarian labour market - Jelenlegi ára: 3 280 Ft